Időnként Prodimed tasakokkal…

Most már minden PRODIMED ételt elhagytál és sikeresen kialakítottál egy új táplálkozási szokást. Haladj tovább ezen az úton, hogy szervezeted hosszútávon is hozzászokhasson az új étkezési módhoz. Testednek időre van szüksége ahhoz, hogy ez a viselkedési szokás automatizmussá váljon. Ez alapvető fontosságú a testsúly megtartásához. Fontos, hogy gyakran mérd a súlyodat, hogy időben észleld, ha esetleg felszalad 1-2 kiló.  Ebben az esetben javasoljuk, hogy:

  • iktass be 1-2 PRODIMED tasakos napot az életedbe, és ezeken a napokon mindhárom főétkezésedet 1-1 tasak PRODIMED fehérje étellel helyettesítsd. Ezzel nem csak a súlyodat tudod kordában tartani, hanem egyúttal méregteleníted is a szervezeted!
  • Ha édességre vágysz, az édes és ropogós szeletekkel csillapíthatod ezt az érzést, így könnyebben ellenállhatsz bármilyen csábításnak. 
  • Ha szükséges, akár további 1-2 hétig helyettesítheted az esti étkezéseidet 1-1 tasak PRODIMED itallal vagy bármilyen számodra kedvenc termékeinkkel. Napközben összesen 1200-1500 kalóriányi ételt fogyassz. 

MEGFELELŐ EGYENSÚLY...

Próbáld megtalálni az egyensúlyt, ami számodra a legmegfelelőbb! Ha az alap jól működik, akkor néha néha belefér egy kis csábulás. Ne légy túl szigorú önmagadhoz, persze figyelj itt is az egyensúlyra!

Sok sikert!

Termékeink…