Ételek kiválasztása…

Segítség, hogy könnyebben eligazodj a PRODIMED ételek között.

  • Termékeinkből válogathatsz önállóan a sós vagy édes ízvilágú ételekből, de több éves tapasztalatunk alapján javasoljuk, hogy az első rendelésnél annak érdekében, hogy megismerd ételkínálatunkat, célszerű és mindenképpen megkönnyíti a dolgodat, ha valamelyik diétás csomagunkat választod, mint például:             INTENZÍV 7napos a LÁTVÁNYOS 14 napos vagy az INTENZÍV 21 napos diétacsomagot. 
  • Kizárólag a menü tartalmaz un. válogatás dobozokat.
  • Ezek a dobozok azért különlegesek, mert 1 dobozból 5 különböző típusú étel választható. (Pl. 1 doboz leves válogatásban 5 különböző ízű leves található.)
  • Ha egyedül válogatsz, figyelj az ételek elkészítési idejére, módjára, így lehetőséged nyílik, hogy napi ritmusodnak, életvitelednek megfelelő ételt fogyassz a nap minden szakaszában!
  • Napszaktól függetlenül bármilyen PRODIMED terméket (étel, ital, szelet) választhatsz a napi 5-szöri étkezésed kapcsán. A PRODIMED termék mindegyike tartalmazza a fogyókúrádhoz szükséges tápanyagot, vitamint, fehérjét (pl. reggeli esetében nem kell ragaszkodni csak a reggelinél található ételekhez, választhatsz akár egy szeletet is vagy eheted akár egész nap ötször bármelyik kedvencedet.

Ismerd meg és válogass termékeinkből…