Miért könnyű?

  • mert könnyen, a saját ízvilágodnak megfelelően választhatsz az ételek közül, így érdekessé és izgalmassá teheted a fogyókúrádat.
  • mert könnyen beleilleszthető a mindennapjaidba.
  • mert csak a zsírból fogysz majd, az izomból nem.
  • mert a diéta könnyedén a napi munka, rutin és család mellett is betartható.
  • mert a tasakos kiszerelésű ételeink praktikus csomagolása lehetővé teszi, hogy ott legyenek Veled, ha hirtelen Rád tör az éhségérzet így bármikor  könnyedén csillapíthatod azt. 
  • mert az előre összeállított diétás csomagjaink segíthetik a fogyókúrádat, könnyen tervezhető vele az egész napod.
  • mert receptjeinkkel színesebbé teheted a mindennapokat. 
  • mert a PRODIMED ropogtatós édes szeletekkel a táskádban, könnyen mondhatsz nem-et a csábító édességeknek a nap bármely szakában.
  • mert lehetőséged van arra, hogy ne csak egy gyors fogyás legyen a sikered, hanem az elért eredményednek a hosszútávú megtartására is nyújtunk megoldást, így könnyen áttérhetsz egy egészséges életmódra, amit további odafigyeléssel könnyedén betarthatsz. 
  • mert bármikor igénybe vehetsz szakmai segítséget ha bejelentkezel ingyenes 20 PERCES SZEMÉLYES vagy ONLINE KONZULTÁCIÓNKRA. 

13 féle sós íz

35 féle édes íz

Étrend kiválasztásához egy kis segítség…

Reggelire, ha nincs sok időd, forró vízzel elkészíthető zabkását,  forró italt javaslunk, vagy fogyassz hideg italaink, turmixaink közül. Ha jut időd reggeli készítésre, többféle omlett, kenyér, palacsinta közül is választhatsz.

Tízórairauzsonnára a gyorsan elkészíthető hideg italokat, tejturmixokat, vagy desszerteket ajánljuk.

Ebédrevacsorára ha gyorsan szeretnéd elkészíteni, levesek széles választékát kínáljuk, de készíthetsz omlettet, palacsintát, rösztit is, melyeket zöldséggel kiegészítve komplett főfogásként is tálalhatsz.

Ha úton vagy és semmiképpen nincs időd az étel elkészítésére, protein szeleteink és kész tejes italaink fogyasztása kényelmes megoldást biztosíthat.

Ebéd és vacsora mellé feltétlenül fogyassz zöldséget a következő „A” listáról korlátlan mennyiségben, vagy a “B” listáról maximum 100 grammot étkezésenként . A zöldségek akár párolva, sütve is fogyaszthatók. Naponta minimum 400 gramm zöldség fogyasztása elengedhetetlen. Valamennyi ételt ízesítheted fűszerekkel. A fentieken túl semmilyen étel, sem keksz, sem gyümölcs, sem ropogtatni való, sem alkohol még minimális mennyiségben sem fogyasztható! Kávét teát fogyaszthatsz tej és cukor nélkül!

Fontos: A PRODIMED termékek bármelyikét fogyaszthatod bármely napszakban. Amennyiben úgy érzed, hogy egész nap például csak palacsintát szeretnél enni, ezt is megteheted, de akár variálhatod attól függően, hogy éppen édeset vagy sósat ennél szívesebben.