MedFood diéta

A fehérje diéta kifejlesztése az amerikai Harvard Egyetemen dolgozó kutatócsapatnak köszönhető. Ma már sok millió ember használja eredményesen ezt a módszert a világon. EZ A DIÉTA NEM NEHÉZ… EZ MÁS! 

A MedFood Testsúlycsökkentő és Életvezetési Programunkat alapvetően krónikus betegségekkel küzdő és magas kiló számot fogyni kívánó pácienseinknek fejlesztettük ki orvosi segítséggel.  Az elmúlt évek során azonban egyre több  egészséges, de esztétikai fogyásra vágyó érdeklődő csatlakozott diétázóinkhoz, és megnőtt az igény az ÖNÁLLÓAN, orvosi segítség nélkül is végezhető MedFood Diétára

Milyen diéták közül választhatsz?

Amennyiben jó általános egészségi állapotban vagy, de szeretnél gyorsan néhány kg túlsúlytól megszabadulni, válaszd “DIÉTÁS CSOMAGUNK” valamelyikét. A 7 – 14 vagy 21 nap alatt végezhető diétás csomagunk Intenzív, Gyors és Látványos. Kezdd el még ma!

Amennyiben a 7-14-21 napos fogyókúrád  sikeres  volt és szeretnéd elért súlyodat megtartani, akkor ismerkedj meg “MEGTARTÓ DIÉTA” programunkkal, ahol a hosszútávú súlymegtartáshoz kínálunk egy sokak által kedvelt, bármikor könnyen betartható és végezhető étkezési formát. 

DIÉTÁS CSOMAGJAINKAT úgy állítottuk össze, hogy mindenki maga választhasson idejének, illetve leadni kívánt súlyfeleslegének függvényében. Nézd meg a 7 napos INTENZÍV, a 14 napos LÁTVÁNY vagy a 21 napos ALAKFORMÁLÓ diétánkat, hogy könnyebben dönts. 

MEGTARTÓ DIÉTA PROGRAMUNK azoknak szól, akik mindamellett, hogy fogyni szeretnének, fontosnak tartják, hogy ne csak pillanatnyi állapot legyen a megálmodott testsúly, hanem hosszútávon gondolkodnak és tervezik az egészséges életmód elsajátítását is.

A holland PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PRODIMED tasakos kiszerelésű ételeink nem csak a fogyásban segítenek, hanem egy helyes étrend hosszú távú kialakításában is. Komoly szakértők és dietetikus orvosok által összeállított PRODIMED fehérje ételeink a megfelelő étrend kiegészítőkkel, napi 5 tasak elfogyasztásánál javítani fogják életminőségedet. 

Fontos!!!

Önálló programot orvosi támogatás nélkül csak akkor alkalmazhatsz, ha egészséges vagy és nincsen krónikus betegséged!