Megtartó Diéta

2 Lépésben

Sikeresen túl vagy a 7-14 vagy akár 21 napos diétás csomagunk valamelyikén és szeretnéd megtartani az elért testsúlyodat hosszútávon?

Használd MEGTARTÓ DIÉTA programunkat!

Végezheted továbbra is ÖNÁLLÓAN diétánkat, de sok éves tapasztalatunk alapján javasoljuk, hogy 5-6 kiló fogyása után érdemes igénybe venni 20 perces ingyenes konzultációnkat, ahol szakembereinknek teheted fel kérdéseidet észrevételeiddel és a tovább haladással kapcsolatban. Fordulj hozzánk, ha elakadsz diétádban, ha úgy érzed nem csak a leadott kilóid számítanak, hanem az egészségedre gyakorolt hatása is. Fontos, hogy a fogyókúrád ne csak egy átmeneti súlyvesztés legyen, hanem egy biztos táplálkozási tudás, amihez szakemberekkel és termékeinkkel nyújtunk segítséget.

Bátran vedd igénybe 20 perces ingyenes online vagy személyes konzultációnkat!  Várunk szeretettel!

Mit (t)egyél, hogy elkerüld a “jo-jo” effektust?

JÖHET az egyszerűen végezhető további 2 lépésből álló MEGTARTÓ diéta, melynek lényege, hogy megtanulj a korábbi és megszokotthoz képest másképpen étkezni. Itt már a hosszabb távon tartható vegyes étrend kialakítása a cél. Ebben a szakaszban recept ötletekkel, javaslatokkal, hasznos tanácsokkal segítünk, hogy szépen lassan átállj a tasakos ételekről a megtartó és egészséges táplálkozásra.

Hogyan tovább?

1. LÉPÉS

A megszokott napi 5 PRODIMED tasakos étkezésből hagyj el 2 tasakot, (azaz naponta 3 PRODIMED tasakot fogsz fogyasztani) a következőképpen:

Étkezés napi 3 PRODIMED tasak esetén:

  • A napi 5 étkezésedből a fennmaradó 2 alkalommal beillesztheted a sovány hús (pl. csirke,) a hal, a szója illetve a tojásételeket az étrendedbe. Fontos, hogy a zöldségeket továbbra is fogyaszd a már megszokott módon és mennyiségben. Javasoljuk, hogy először az ebéd és vacsora alkalmával hagyd el a tasakokat. Ezt a lépést érdemes 1-2 hétig folytatni. Fontos, hogy kis adagokat egyél a megengedett ételekből. Ezekhez az étkezésekhez remek ötleteket találsz receptjeink között.

Étrend ajánlás napi 3 PRODIMED tasak esetén:

 2. LÉPÉS 

Miközben súlyodat tartod, a következő 2-3 hétben folyamatosan hagyj el 1-1 tasakot a következőképpen: 

Étkezés napi 2 PRODIMED tasak esetén: 

  • beléphetnek a teljes kiőrlésű gabonából készült termékek, gyümölcsök és sovány tejtermékek. Ehhez az étkezésekhez is nézd meg recept ötleteinket, ajánlásainkat. 

Étkezés napi 1 PRODIMED tasak esetén:

  • A következő 2-3 hétben beleillesztheted étrendedbe a burgonyát, a rizst, a szénhidrátot. Fontos, hogy a sikeresség érdekében továbbra is figyelj a mennyiségekre, ne ess át a ló túlsó oldalára!  A tányérod felét zöldség, a negyedét hús/hal/húspótló, a másik negyedét pedig teljes kiőrlésű gabonatermék/burgonya foglalja el. Recept ötletekért kattints ide. 

Válogass termékeinkből…