Gergely története

Az utóbbi 10-15 évben az irodai ülő munka és a stressz miatt folyamatosan gyarapodott a súlyom. A vérnyomásom ezzel párhuzamosan emelkedett.

Miért kezdtem el? Hogyan kezdődött? 

Az egésznapos ülés nagyon megterhelte a derekamat, hátamat. A hasonló problémákkal küzdő kollégám talált rá a módszerre és átadta a tapasztalatait.

Tapasztalataim: 

A legfontosabb tanulság számomra, hogy előrelátással, következetességgel és életmódváltás nem hosszú szenvedést, hanem egy jól felépített tanulási folyamatot jelent. Az első néhány hónap látványos eredménye rengeteg sikerélményt adott és kitartást a továbbiakhoz. Az orvosi támogatás professzionális minősége biztonságérzetet nyújt, a hozzáadott értéke számomra nagyon magas. Az egészségi állapotom mind fizikálisan, mind mentálisan rengeteget javult. 

Véleményem az ételekről és azok elkészítéséről: 

Férfiként örülök az egyszerűen elkészíthető ételeknek, ma már próbálok egy kis “fűszert” hozzáadni, de az elején a rutin megszerzéséig kifejezetten jó volt, hogy nem kellett “gondolkodni”. Ha az ízekről kell beszélnem, egy kis fantáziával a lehetőségekhez képest változatossá tehető az étrend, az elején érdemes minél több félét kipróbálni. 

Kiknek ajánlom? 

Aki komolyan gondolja, nem “büntetésből”diétázik, hanem azért, hogy jobban érezze magát a bőrében. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük